Hiuslaser

Tutkimuksissa on todistettu, että hiuslaser hoito vaikuttaa päänahkaan vilkastuttamalla verenkiertoa ja lisäämällä hapenotto kykyä. Tämän seurauksena päänahan talirauhasten toiminta normalisoituu, hilseily ja rasvoittuminen lakkaavat, hiuksista tulee tuuheammat ja kiiltävämmät. Hiustenlähdöstä kärsivistä jopa 80 % saa apua hiuslaserista, ja hiuksia on tullut jo kaljuuntuneille alueille. Laserista ei kuitenkaan ole apua jos hiusjuuret ovat jo kuolleet.

Yksi hoitokerta kestää 5- 25 min. Hoito on täysin turvallinen; sen aikana laser säteet läpäisevät päänahan 2-3 mm syvyydeltä antaen hiuksille ja hiuspohjalle valo hierontaa, joka vastaa moninkertaisesti käsin annetun hieronnan vaikutusta. Hoidon jälkeen päänahassa saattaa tuntua kuumotusta. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta, joka kolmin kertaistuu yhden hoito kerran jälkeen.

Laserin vaikutus on käsin kosketeltava, hiukset tuntuvat tuuheammilta, ryhdikkäämmiltä ja näyttävät kiiltävämmiltä. Varsinkin permanentin, vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä hiusten laatu paranee huomattavasti hiuslaserilla. Päänahan ongelmiin, kuten psoriakseen ja muihin hiuspohjaa ärsyttäviin ihottumiin, avohaavoihin ja rakkuloihin saadaan huomattavaa helpotusta hiuslaserilla.